Uitslagen paardensport in Berkelland

REKKEN – Uitslagen Pasruiters Neede concours Geesteren (gld) Kevin Mengerink werd met Fenna 1 ste in de B dressuur. Kris de Bruin behaalde ook een 1ste en een 3 de plaats in de B dressuur met Dancing be Good. Ook was er een 3 de prijs voor Wouter Hermelink met Belesta in de B dressuur. In de Z2 werd hij met Arendsoog 2 de en 3 de. Briit Riethorst met Donna behaalde nog een 5 de prijs in de L2 dressuur. In het springen waren ook een aantal prijzen Rogier Molkenboer werd 1 ste in het B springen met Squal Cavalli. Anneke Thuinte werd met Jim 1 ste in het L  springen cat B/C. Nadie Thuinte werd met Royal Collection Nozy Girl 2 de in het L cat D/E. Met haar andere pony Gipsy werd ze  3 de in de L1 dressuur.

Uitslagen Molenruiters: Uitslag van Chantal Leusink: L springen outdoor Gelderland te Arnhem, 3e met Edeling. Springwedstrijd te Haaksbergen: L springen 3e met Edeling, M springen 7e met Bon Amie, Z springen 2e met Caswittinger.

Springwedstrijd Geesteren, Paarden, B springen, 6e Elise Kroekenstoel met Zarybelle. L springen , 10e Carolien Kroekenstoel met Wonder T.

40+ klasse L springen Hengelo Gld en en Geesteren Gld: 5e in Hengelo en 3e in Geesteren Geert Rexwinkel met Corry.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven