Uitslagen paardensport in Berkelland

Bij deze de uitslagen van de Hamelandse Ruiters van afgelopen weekend: Afgelopen weekend vielen diverse leden van de Hamelandse Ruiters in de prijzen. In Varsseveld behaalde Kim van de Esschert met Ewerma een derde prijs in de B dressuur. Met het paard Cliff werd ze vierde in de M2 dressuur. Sanne Bolster startte Exclusief in de L2 dressuur en behaalde hierbij een eerste plaats. In Groenlo reed Jan Lutke Willink zijn merrie Disinaa naar een vijfde plaats in het L springen. Deze wedstrijd was de laatste selectie voor de regiokampioenschappen. De combinatie is reserve kampioen geworden in de klasse L springen en heeft hiermee een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen weten te bemachtigen.Uitslagen Pasruiters Neede springwedstrijden in Groenlo en Barchem: In Barchem is Inge Meyerink tijdens een springwedstrijd 2 de geworden in de klasse B met Vivalda. In Groenlo was er een 2 de plaats in de klasse B voor Kris de Bruin. De 3 de plaats was voor Willem Stel.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven