Vlammenzee tijdens open dag brandweer

NEEDE – Wat is een open dag zonder vuur?, helemaal niks! Dat hebben de Needse brandweermannen waarschijnlijk ook gedacht tijdens de voorbereidingen. Afgelopen zaterdag zorgden de vrijwilligers voor een grote vlammenzee voor de kazerne. Er werd een auto in brand gestoken (zie foto) en er was een demonstratie ‘vlam in de pan’. De bezoekers werden helemaal ‘gek’ gemaakt! Naast de vlammen waren er nog veel meer activiteiten. Vooral de kinderen werden goed vermaakt. Ze mochten een brandje blussen, knippen met de hydraulische schaar, ritje maken met de brandweerauto en diverse voertuigen van binnen en buiten bekijken. Diverse brandweervoertuigen uit de regio stonden opgesteld, waaronder ook oudjes… Postcommandant Freek Heijdemann spreekt van een geslaagde dag. “Honderden mensen hebben een kijkje genomen. De interactie met de bezoekers was gewoon leuk. Ze hebben er volgens mij veel van opgestoken.”

Foto’s Sam Wedel:
[nggallery id=4825]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven