Weerkom’n Dagen nu ook aantrekkelijk

BORCULO – Met een aantrekkelijk programma beloven De Weerkom’n Dagen opnieuw veel goeds. Het gevarieerde culturele festival vindt traditiegetrouw plaats tijdens het laatste weekend van juni. Op zaterdag 28 en zondag 29 juni worden er verschillende activiteiten gehouden op en rond de Veemarkt in Borculo.

Het sfeervolle evenement in het bruisende Berkelstadje is uitgegroeid tot een ware publiekstrekker. De gezellige sfeer en het gemoedelijke karakter van de Weerkom’n Dagen verklaren het succes. Er is immers vertier voor iedereen. Koren, muziekgroepen en solisten verzorgen optredens op de Markt in Borculo. Dat gebeurt zowel zaterdag als zondag vanaf twee podia tussen 12.00 en 18.00 uur. Belangstellenden nemen traditiegetrouw plaats aan typisch Duitse biertafels, maar er is ook de mogelijkheid een dansje te maken.

Tijdens de Weerkom’n Dagen, een initiatief van Stichting Promotie Borculo (SPB) wordt er een grote ‘Parijse’ markt gehouden met tientallen kramen en stands. Deze markt is zowel zaterdag als zondag van 10 tot 17 uur. Ook zijn de winkels beide dagen geopend. Op zondag staan de deuren van de middenstanders tussen 12 en 17 uur open voor publiek. Er valt veel te beleven en te genieten in Borculo tijdens de Weerkom’n Dagen. Deelnemende artiesten en groepen tijdens de Korendag op zaterdag en de muziekmiddag op zondag zijn: Tranen met Tuiten, De Stormvogels, Met Hart en Smart, Clippers Crew, Martin Essink, De Berkelzangers, The Wieners, Dick van Altena en Willie en de Billies.

Op zaterdagavond gelijk na de Taptoe (dat zal zijn vanaf 21.30 uur) is er een groot feest op het marktplein met live muziek. De formatie Gewoon Jansen fungeert daarbij als smaakmaker. Alle activiteiten in het kader van de Weerkom’n Dagen zijn gratis toegankelijk. Op vrijdagavond 27 juni is er al een voorproefje. Belangstellenden kunnen terecht in de buitenbioscoop.

De organisatie is in handen van Jongeren Events Borculo (JEB) in samenwerking met de gezamenlijke horeca, SPB en BOV.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven