Wie biedt er het meest op middenstip van FC Eibergen?

EIBERGEN – FC Eibergen legt momenteel kunstgrasvelden aan en ontwikkelt een nieuw clubgebouw. Een project dat naast een forse bijdrage van de gemeente voor een groot deel wordt gedragen door vrijwilligers. Naast deze inzet wil de club minimaal € 100.000 inzamelen met acties en heeft hiervoor een commissie De Twaalfde Man opgericht die als motto heeft ‘het kunstgras groeit ons niet op de rug’.

Een van de acties wordt het symbolisch verkopen van vierkante meters van het nieuwe hoofdveld. Tijdens de verenigingsdag op 7 juni is daarvoor de aftrap verricht door het bieden op de middenstip. De biedingen liepen snel op, onder andere voorzitter Johan Schot en Sportclub Neede brachten een bod uit. Momenteel is het hoogste bod van € 350 gedaan door de vaste supportersgroep van FC Eibergen onder leiding van Harry Averdijk.

De verkoop loopt nog een tijd door, biedingen kunnen worden uitgebracht via e-mail aan Maico Lansink: [email protected]. Het verloop van de biedingen kan gevolgd worden op www.fceibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven