Beltrum binnenkort in tropische sferen

BELTRUM – Na de succesvolle en gezellige eerdere edities, vindt dit jaar alweer de vierde editie van Beachparty Beltrum plaats. Ingrediënten voor dit evenement zijn: zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails, gezelligheid en meer. Zaterdag 23 en zondag 24 augustus klinken er tropische klanken en wordt er flink gesport op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum (Meester Nelissenstraat).

Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze unieke locatie een tweedaags sportevenement (beachvolleybal, beachtennis & beachvoetvolley) en een Beachparty. Tijdens het evenement wordt natuurlijk ook aandacht besteedt aan de kinderen. Zo vindt in 2014 de introductie van het beachtennis toernooi voor de jeugd van 8 tot en met 13 jaar plaats. Daarnaast kunnen kinderen spelen op de springkussens en in de ‘grootste zandbak van Beltrum’, zal een clown de kinderen vermaken en kunnen ze hun surf skills testen op een echt bewegend surfboard.

Op zaterdagmiddag 23 augustus (vanaf 13:30 uur) wordt er een beachtennis- en beachvoetvolley toernooi gehouden. In de avond volgt er een gezellige en volledig aangeklede Beachparty met medewerking van Hilversum House Mafia en DJ Ronnie. Aanvang van het feest is 20:30 uur.

Hilversum House Mafia is een project van 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis, die naast hun radiowerkzaamheden graag het publiek in het land vermaken op de beste feestjes. Bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, sexy urban beats en de beste house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Je hoort de muziek die je écht wilt horen. DJ Ronnie draait al jaren mee in de top 3 van beste party-DJ’s. Op zondag 24 augustus wordt er vanaf 12:00 uur een beachvolleybal toernooi gehouden met aansluitend een Beachparty. Vorig jaar deden er bijna 50 teams mee. Het aansluitende feest zal worden verzorgd door DJ Elmar. Zomers, vrolijk en dansbaar; kernwoorden voor de muziek van DJ Elmar. Let the sunshine in.

Bij het beachvoetvolley- en beachvolleybal toernooi wordt 4 tegen 4 gespeeld, bij het beachtennis toernooi wordt 2 tegen 2 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatie klasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan via de website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar, met uitzondering voor het beachtennis toernooi voor de jeugd. Tevens zullen er op zondag diverse activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd (springkussen, clown, schminken, zwembad enzovoort).

Natuurlijk hopen we iedereen te zien op zaterdag 23 en zondag 24 augustus. Kom gerust een kijkje nemen met het hele gezin, kom sporten of kom voor de sfeer en de gezelligheid! Er is van alles te beleven op het strand in Beltrum.

Voor meer info en opgave, zie www.beachpartybeltrum.nl. Sportievelingen dienen zich vóór 10 augustus op te geven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven