Berkelexpositie verhuist naar Berkelland

BORCULO – Vrienden van de 3e Berkelcompagnie heeft samen met het waterschap een unieke expositie over de Berkel samengesteld. Deze tentoonstelling heeft gedurende een half jaar zeer succesvol in het Watermuseum in Arnhem gestaan en is daarna ‘On Tour’ gegaan kris kras langs de Berkel. Na Billerbeck bij de Berkelbronnen, is de expositie in het gemeentehuis van Lochem geweest. Vanaf 9 juli staat de expositie in het gemeentehuis van Berkelland in Borculo.

Burgemeester Van Oostrum van Berkelland en Voorzitter van de Vereniging Vrienden van de 3e Berkelcompagnie Marja Schulenberg-van der Werf zullen het woord voeren en de Historische Vereniging Borculo zal mooie beelden van Borculo en de Berkel tonen. Na de officiële opening hebt u gelegenheid de tentoonstelling te bewonderen. Het officiële programma zal rond 16.00 uur worden beëindigd.

De expositie is van 11 juli t/m 7 augustus te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis van Berkelland. Meer informatie: www.berkelcompagnie.com.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven