Burgemeester heeft de smaak te pakken!

GELSELAAR/NEEDE – Onze kersverse burgemeester, Joost van Oostrum, heeft de smaak letterlijk en figuurlijk te pakken. Na zijn officiële opkomst (afgelopen vrijdag) was de burgervader twee dagen intensief aanwezig in Berkelland. Zowel zaterdag als zondag bezocht hij diverse evenementen in Berkelland. Allemaal op eigen initiatief! ”Ik ben onder de mensen zoals ze dat noemen. Het is nu belangrijk om mensen te ontmoeten en activiteiten te zien. Veel mensen hebben al kennis met me gemaakt.” Gisteren was Van Oostrum in Geesteren (optocht), Haarlo (optocht), Neede (vogelschieten) en vandaag in Geesteren (tentdienst), Gelselaar (ganzenmarkt) en bij trekkertrek in Ruurlo. Onze reporter Roy Nijman achtervolgde de burgervader in Gelselaar (zie video). Oja, Christa Koetsier (3) is uitgeroepen tot ganzenhoedster van het jaar. Niels Koeslag mag zich een jaar lang ganzenhoeder noemen.


Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4850]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven