Esmée Wolters wint kampioenschappen

RUURLO – Als afsluiter van het seizoen, werden op zaterdag 5 juli 2014 in Apeldoorn, de Districts Kampioenschappen Trampoline Springen gehouden voor de recreanten spring(st)ers. Van RGV Ruurlo namen er 11 spring(st)ers deel aan deze wedstrijd waarbij er opgegeven kon worden voor twee verschillende klasses. Een A klasse, voor spring(st)ers die al wat langer meedraaien, en welke bijvoorbeeld vanuit het turnen komen en hierdoor meer sprongen beheersen en een B klasse voor de recreanten spring(st)ers. Maar vooral het meedoen en het plezier staan tijdens deze wedstrijd centraal. Alle spring(st)ers van RGV Ruurlo lieten mooie oefeningen zien en behaalde hiermee goede resultaten. Bij het individuele springen werd Sybe Lankveld 4e in het niveau Jongens – B. Linn te Veldhuis werd 3e, Lusan Winkelhorst 12e, Britt Wentink 13e en Anouk Wiegerinck is 20e geworden.

Deze vier meiden namen deel in de categorie Meisjes 2005 of later – B. Annelie Winters en Anouk Stoverink sprongen in de categorie Meisjes 2001 of eerder – B en werden 2e (Annelie) en 10e (Anouk). Bij de categorie Meisjes 2002 t/m 2004 deed één springster van RGV Ruurlo mee, namelijk Ilse van Dijk en zij werd 11e. In de Meisjes A-klasse (2001 of eerder) werd Esmée Wolters 1e, Yoni Wolters behaalde hier een 4e plaats en Lynn Lieven sprong zich zelf naar een 7e plaats.

Er was één RGV Ruurlo team dat deelnam aan het synchroonspringen, te weten de zusjes Yoni & Esmée Wolters. Zij behaalde hier een mooie 1e plaats. Met deze resultaten kan RGV Ruurlo Trampoline Springen terug kijken of een geslaagd seizoen. Voor nu is het seizoen voor alle disciplines van RGV Ruurlo afgelopen en kan iedereen terug kijken op een mooi seizoen, vol met hoogtepunten.

Komende weken zullen de laatste lessen plaatsvinden voor alle gym- turn- spring en dansgroepen van RGV Ruurlo. Op 1 september heten wij iedereen weer van harte welkom tijdens onze lessen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven