Gratis sollicitatietraining voor 50-plussers

EIBERGEN – 50-plus en geen werk? Kom dan 5 augustus naar de gratis sollicitatietraining in Eibergen, helemaal afgestemd op werkzoekende met vele jaren werkervaring. Tijdens de training leggen de adviseurs van Van Krimpen Consult bv uit, hoe solliciteren anno 2014 in zijn werk gaat. Daarbij wordt vooral veel aandacht besteed aan social media en netwerken, dé uitgesproken mogelijkheden om nieuw werk te vinden. En natuurlijk komen ook het onderscheidend cv en het schrijven van een moderne sollicitatiebrief aan de orde.

Soms kan ontslag ook een moment zijn om goed na te denken over de volgende stap. Wil ik mijn oude beroep nog wel uitvoeren, is dan een veel gestelde vraag. Of wil ik een switch maken naar een geheel andere branche? Ook hier worden handreikingen voor gegeven. Met ruim 15 jaar ervaring op de arbeidsmarkt, een groot netwerk in deze regio en een grote betrokkenheid in het begeleiden van mensen die hun baan hebben verloren, is Van Krimpen Consult bv uw partner in het maken van een vervolgstap in uw loopbaan.

Na afloop van de training bestaat de mogelijkheid u aan te melden voor een vervolgtraject. Ook dit is kosteloos, doordat Van Krimpen Consult bv gebruik kan maken van een plaatsingsfee van het UWV. De gratis sollicitatietraining is dinsdag 5 augustus van 13.30 tot 17.00 uur bij Centrum Goud, Hondevoort 18, Eibergen.

Informatie en aanmelden: www.vankrimpen.nl of via Herbert te Velthuis, tel. 06 28 657659. Aanmelden kan ook via [email protected] of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven