Kermis Voor-Beltrum weer rijk gevuld

VOOR-BELTRUM – Op zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 augustus vind de kermis Voor Beltrum weer plaats bij Café Halfweg. Op de zondagmorgen 3 augustus wordt er gestart met een volleybaltoernooi waarvoor de opgave reeds begonnen is. Opgave van gemengde teams kan bij Carla Tuinte via mail [email protected] of bel haar op 0544465676. Zondagmiddag is er voor de fietsliefhebbers een tourtocht of een sterrit uitgezet in de prachtige omgeving van Beltrum en Groenlo, start vanaf het feestterrein vanaf 12.30 uur. Voor alle activiteiten geldt gratis deelname!

Muziek zal er deze middag in de tent zijn van DJ Koelink en vanaf 21.00 uur is de tent weer geopend en zal de Beltrumse band Aftershock komen optreden. Maandagmorgen 4 augustus zullen de traditionele buurtspelen van start gaan en s ‘middags zal de band Tchom! zorgen voor een mooi feestje in onze feesttent. Maandagavond kan er een kaartje worden gelegd vanaf 20.00 uur bij Café Halfweg en in de tent speelt vanaf 21.00 uur Curls on Fire.

Dinsdag 5 augustus zal tijdens het vogelschieten bij de mannen en vogelgooien bij de vrouwen het koninklijk paar 2014 bekend worden en kan er de hele dag en avond gedanst worden met de Perfect Showband.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven