Leerlingen sluiten schooljaar sportief af

BORCULO – Het schooljaar van de AOC-Oost leerlingen van de locatie Borculo wordt traditioneel afgesloten met een grote sportdag georganiseerd door de docenten lichamelijke oefening van het AOC in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland(SFB). Op maandag 14 juli vond de sportdag plaats, de leerlingen van het 1e, 2e en 3e leerjaar konden van tevoren hun sportkeuze kenbaar maken. Ze konden kiezen uit waterpolo door BRC, duiken, tennis door ABTC de Wildbaan, ATB, schieten door SV Diabolo, boardingvoetbal door SFB, hip hop door Odival, oefeningen op de tumblingbaan door Odival en fitness door Body Check. Alle leerlingen waren doordat ze zelf hun sport konden kiezen erg gemotiveerd en dat was te zien. Alle trainers worden bedankt voor hun medewerking. De samenwerking tussen het AOC-Oost en de SFB wordt komend schooljaar gecontinueerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven