Nieuwe website: Achterhoeklocaties.nl

EIBERGEN – Begin juli is de site AchterhoekLocaties.nl in de lucht gegaan. Deze handige website kan inwoners en toeristen helpen bij het zoeken naar een specifieke locatie in de Achterhoek. De locaties zijn onderverdeeld in vijf groepen: recreatie, horeca, verblijf, beleving en winkels.

De site bevat presentaties van interessante locaties in de Achterhoek en is bedoeld ter promotie van de streek. Bijzonder is dat de afstanden tot de beschreven locaties automatisch worden berekend aan de hand van uw eigen locatie op dat moment. Dat kan ook met een smartphone. De weergave wordt automatisch aangepast, zodat dit ook een duidelijk beeld geeft. Bezoekers van de site of mensen met een smartphone kunnen gelijk zien welke winkel, horecagelegenheid of recreatiebedrijf in de buurt zit.
De website www.AchterhoekLocaties.nl is gekoppeld aan de site www.AchterhoekAgenda.nl.

Op basis van het adres van de locatie worden alle agenda-items vanuit AchterhoekAgenda verzameld en weergegeven bij de presentatie van de locatie. Op deze manier versterken beide sites elkaar. Verder is het mogelijk om op een eenvoudige manier de route tot een bepaalde locatie te berekenen en weer te geven. De gebruikers zijn ook gelijk de makers: iedereen kan locaties invoeren of toevoegen. Op deze manier worden locaties gemakkelijker gevonden. Dat moet leiden tot meer bezoekers of gasten. Ook kan het de onderlinge samenwerking verbeteren.

De sites fungeren als gezamenlijk platform voor iedereen die de Achterhoek een warm hart toedraagt. De vermeldingen zijn gratis. Mocht u nog geen account hebben voor Achterhoeklocaties en Achterhoekagenda, dan kun u zich inschrijven via: www.invoeragenda.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven