Veel poptalenten op 12 juli in het theater

EIBERGEN – Het beste poptalent uit de Achterhoek en Twente presenteert zich 12 juli op drie podia tijdens het Ongekend Goed Festival in Openluchttheater Eibergen. Van 14.00 tot 0.15 uur zijn er in en rond het theater zeer uiteenlopende optredens door veertien pop- en rockbands en tien singer-songwriters. Als afsluiter speelt de ‘gelouterde’ groep The Backcorner Boogieband met onder meer Hendrik-Jan Lovink.

De programmering wordt verzorgd door drie partijen die een autoriteit zijn op het gebied van muziek en poptalent in Oost-Nederland. Poppodium Atak uit Enschede selecteert een aantal poptalenten uit de regio Twente en de Home-made Band Stand vertegenwoordigt een aantal jonge talentvolle artiesten en bands uit De Achterhoek en Twente. De derde partner is de Orkaan van het Oosten. Jarenlang organiseerde ‘de orkaan’ de jaarlijkse popprijs van de Achterhoek.

Er zijn drie podia, waaronder een semi-akoestische stage voor de singer-songwriters. Het publiek kan doorlopend naar de meest uiteenlopende optredens luisteren. Het festival wordt mainstage afgesloten door de bekende Achterhoekse Backcorner Boogieband, met onder meer Hendrik-Jan Lovink (Jovink en de Voederbietels).

Op de website www.openluchttheatereibergen.nl staat uitgebreide informatie over de deelnemende musici en het programma. Tickets zijn online via de website te koop (€ 7,50), of aan de kassa (€ 10,–).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven