Waterspektakel langs de Berkel + video!

REKKEN – Hoe komen we aan nieuws?, heel makkelijk! Vanmorgen plaatsten we het volgende bericht op Facebook: ”Wie gaat er vandaag rare capriolen uithalen op het water in Berkelland? Tip ons even via 06 51 90 06 87.” Één iemand hapte…, en dat was meteen een grote vangst… Reporter Roy Nijman werd op pad gestuurd. Hij mocht naar Rekken om een vriendengroep vast te leggen met zijn camera. De keerls hadden langs de Berkel een gigantische hellingbaan gebouwd (zie video). ”We hebben een paar dagen gezaagd en getimmerd”, zegt één van de ‘acrobaten’ uit Rekken. Zondag werd de baan officieel in gebruik genomen. Buikschuiven of met de fiets, de groep vermaakte zich prima! Tevens werd een hoek ingericht waar de jongeren konden chillen, heel wat kratten bier werden aangebroken. Meer vertellen we lekker niet…., kijk maar naar de video.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven