BN’er Ferry Doedens gaat kermis openen

EIBERGEN – Stichting Draaimolen probeert elke kermis een leuke openingsact te regelen. Ook dit keer is het gelukt… BN’er Ferry Doedens (bekend van GTST) mag de opening verzorgen. Op 22 augustus komt hij naar Eibergen. Om 19.00 uur verschijnt hij dan op het Roumaat-podium (naast de bank). Hij gaat dan optreden en verzorgt een ‘Meet & Greet’. Walter Leusink verwacht dat het erg druk gaat worden. “Hij is erg populair.” Binnenkort het gehele programma op de website www.kermiseibergen.nl.

Update vrijdagmiddag 22 augustus 14.00 uur:
Ferry gaat helaas niet optreden… Wel kunnen belangstellenden met hem op de foto. Bericht kermis Eibergen: Vanavond om 19:30 uur op de kermis Ferry Doedens bekend van oa. GTST en Expeditie Robinson. Ferry zal over de kermis lopen voor een persoonlijke Meet & Greet. Ga jij vanavond met Ferry op de foto?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven