Kermis Holterhoek komt er weer aan

HOLTERHOEK – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus 2014 vindt de jaarlijkse Holterhoekse kermis bij Café Grenszicht weer plaats. De kermis gaat op vrijdagmorgen 15 augustus om 9.30 uur van start met het uitgebreide ontbijt in de sfeervolle omgeving van Café Grenszicht.  Ook dit jaar zijn er weer tal van activiteiten voor jong en oud, zoals volleyballen voor de leeftijd vanaf 12 jaar, voor de jeugd is er eendjes vangen, skelterrace, ballontrappen en de krattendans op vrijdag.

Vrijdagavond om 19.00 treden we aan bij Café Grenszicht om vervolgens het koningspaar 2013, Ivo en Carola Hofstede en jeugdkoningin Marieke Blankenborg op te halen. Dit zal omlijst worden door de Grensmarietjes en de harmonicaspelers uit Beltrum. Vanaf 21.00 uur is er een gezellige feestavond voor jong en oud onder muzikale begeleiding van het toporkest “Marcus & Taylor”.

Zaterdagochtend om 9.15 wordt, na de opening van de voorzitter Jos Rötter en de wethouder Joke Pot-Klumper van de gemeente Berkelland, om 10.00 uur gestart met het vogelschieten voor dames en heren vanaf 18 jaar en het jeugdvogelschieten van 13 t/m 17 jaar. Tevens start het ringrijden en balgooien gemengd vanaf 13 jaar. Voor de jeugd van 0 t/m 12 jaar zijn er dit jaar de de spelen met als thema “Indianen en Cowboys”. Daarnaast natuurlijk ook nog aanwezig twee springkussens, een zandbak met allerlei speelgoed en de draaimolen.

Na afloop van het vogelschieten volgt de officiële huldiging van de Koning en Koningin en Jeugdkoning(in) 2014, het geheel met muzikale medewerking van “Gert Ekkelboom van het Duo Heer en Meester”.  Zaterdagavond vanaf 21.00 uur bent u weer van harte uitgenodigd voor de afsluitende kermisavond met als muzikale topper de band “Jack Fire” (Gebroeders Zieverink).

Kijk voor meer informatie in de verschillende café’s in Eibergen, Groenlo, Rekken, Beltrum of het Zwilbrock.  Volksfeest Vereniging Holterhoek is ook online te bekijken op www.holterhoek.eu.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven