Voorbereidingen ‘Trekstar’ in volle gang

EIBERGEN – De voorbereidingen van het tweejaarlijks evenement van Jong Gelre Eibergen, de Trekstar, zijn in volle gang. De Trekstar wordt dit jaar voor de derde maal georganiseerd. Het idee om een Trekstar te organiseren is een jaar of vijf geleden ontstaan en door de eigen leden uitgewerkt tot een succesvol evenement. In de diverse onderdelen van de Trekstar wordt het uiterste gevraagd van de trekkerbestuurder, met name trekker behendigheid is hierbij van groot belang. De bekwaamheid van de bestuurder wordt in verschillende spellen getest, denk bijvoorbeeld aan Stek ‘m lek, Labyrinth, Trekkerwip-wap en achteruit inparkeren. De deelnemer met de beste prestatie in de snelste tijd  wint.

Voor de tweede keer op rij wordt de Trekstar in combinatie met de ‘Kracht-Tour Games’ georganiseerd. Aan de ‘Kracht-Tour Games’ kan in teams van 4 personen worden deelgenomen. De verschillende spel onderdelen bestaan onder andere uit: trekkerband rollen, krat stapelen, kussengevecht en nog veel meer.

Het evenement wordt gehouden op zondag 10 augustus aanvang 11.00 uur en vindt plaats op het terrein van Camping de Vlierhof, hoek Kiefteweg/Deventerkunstweg te Eibergen. Opgave voor de Trekstar en Kracht-Tour Games kan via de website: www.jonggelre-eibergen.nl. Inschrijfgeld voor de Trekstar is € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden, deelname aan de Kracht-Tour Games is gratis.

Al met al beloofd het een prachtige dag te worden met voldoende vermaak voor jong en oud.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven