Drie auto’s betrokken bij botsing op N18

EIBERGEN – Op de Haaksbergseweg (N18) – ter hoogte van het Gemavo-gebouw – heeft zondagmiddag een flinke aanrijding plaatsgevonden. Drie auto’s botsten tegen elkaar. Daarbij raakte gelukkig niemand gewond. Maar de schade aan de voertuigen was desalniettemin groot. Alle voertuigen moesten afgesleept worden door Iliohan. Tegen 15.00 uur moesten de hulpdiensten ter plaatse komen voor een kettingbotsing. Inzittenden met klachten werden onderzocht. De politie zorgde er voor dat het verkeer niet vast kwam te zitten. Een bestuurder wilde afslaan, daarachter stond een auto te wachten, de derde automobilist die aan kwam rijden zag de twee voertuigen over het hoofd en knalde er achterop. Daardoor ontstond er een kettingbotsing. Omstanders schoten te hulp, ook buurtbewoners verleenden eerste hulp. Het verkeer had niet zo lang hinder. Bergingsbedrijf Iliohan had de weg weer snel ‘schoon’.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=5018]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven