Festunique: 1000,00 naar de CliniClowns

BELTRUM – Wagenbouwgroep Dynamite heeft voor en tijdens Festunique (bloemencorso Beltrum) een actie op touw gezet om geld in te zamelen voor de Cliniclowns (zie eerdere bericht hieronder). Vrijdagavond 19 september werd het eindbedrag bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse wagenbouwfeest. Twee bouwers haalden op het podium de cheque tevoorschijn (zie video). In totaal is er 1000,00 binnengehaald. Klanten van buurtsupermarkt Coop in Beltrum schonken onder andere hun statiegeldbonnetjes aan het goede doel. Ook werd er gul gegeven tijdens kermismaandag (in de tent). “Zevenhonderd man liep toen met een rode neus rond”, aldus een bouwer van Dynamite. Het wagenbouwfeest bij café Dute was vrijdag super geslaagd. De opkomst voor de prijsuitreiking was volgens het bestuur boven verwachting. ‘Burgervader’ Bennie te Veluwe was verbaasd (zie video). ”We hebben weinig PR gemaakt voor deze avond. Er is voornamelijk veel jeugd. Festunique heeft dus toekomst!”

Eerdere bericht: Wagenbouwgroep zet zich in voor de CliniClowns

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven