Goede start voor poloërs Schuurman BZC

BORCULO – Regerend landskampioen Schuurman BZC is goed van start gegaan in de Waterpolo Eredivisie. De eerste wedstrijd van dit seizoen werd zaterdagavond 27 september gespeeld in zwembad ’t Timpke in Borculo. Het sterke verjongde team van coach Gerrit Jan Schothans,  (zijn eerste thuiswedstrijd in Borculo) ging in de eerste twee periodes goed van start. In de tweede periode  nam de ploeg al afstand van promovendus ZVVS uit Schiedam-Vlaaringen.  In de 3e periode nam BZC onbewust gas terug en gaf de tegenstander de kans om terug te komen. In de laatste periode werden onnodige fouten gemaakt, waardoor de tegenstander dit kwart wist te winnen. BZC liet na om een klinkende uitslag neer te zetten. De buitenlandse aanwinsten Caleb Hamilton en Claudio di Martino wisten allebei eenmaal het doel te vinden. Youri Roolvink, die na 1 seizoen Ravijn terugkwam bij BZC, trof twee keer het doel van ZVVS.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven