Ongeval: Politie op zoek naar doorrijder

RIETMOLEN – Politie Berkelland is op zoek naar een bromfietsbestuurder die op maandag 22 september op de Haaksbergenweg betrokken was bij een ongeval met een fietser. Ook wordt een vrouw in een witte Renault gezocht die de tiener hulp verleende.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 08.10 uur op het fietspad ter hoogte van café Rustoord. Door onbekende reden kwam de bromscooter op de verkeerde weghelft en raakte de fiets van de Haaksbergse tiener. Deze kwam ten val en liep diverse schaafwonden op. De bromfietser is niet gestopt; misschien heeft hij het niet gemerkt?

Een vrouw in een witte Renault verleende de jongen eerste hulp en de politie wil haar en de bromfietsbestuurder graag spreken om duidelijkheid te krijgen èn de schade te regelen. De bromfietsbestuurder reed richting Haaksbergen en droeg een zwarte jas en een zwarte helm.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven