Persoon in boeien na brand bij instelling

REKKEN – De politie heeft woensdag 24 september tegen 00.15 uur – na een brand bij behandelcentrum Intermetzo – Nieuwmarke – een persoon geboeid afgevoerd. Dat meldt een verslaggever ter plaatse. De jongen wordt verdacht van brandstichting in één van de kamers. Dinsdagavond rond 23.15 uur werd de brandweer van Eibergen en Ammeloe opgepiept voor een woningbrand aan de Dr. Slotlaan 12 in Rekken (dat is dus Nieuwmarke). Er was brand uitgebroken in een kamer. De brandweer had het vuur snel onder controle. De leiding heeft het gehele pand voor de veiligheid ontruimd. Dit omdat er echter in korte tijd veel rookontwikkeling was ontstaan. De jongeren moesten een lange tijd buiten wachten totdat het pand weer werd vrijgegeven. Het vermoeden van brandstichting is groot, maar onderzoek moet dat nog uitwijzen. De verdachte wordt gehoord op het politiebureau.

Foto’s 112-achterhoeknieuws:
[nggallery id=5009]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven