Verkeerstremming na aanrijding op N18

Persbureau-GinoPress_DSC03117EIBERGEN – Op woensdag 3 september vond er omstreeks 09.40 uur een aanrijding plaats op de Haaksbergseweg (N18) tussen Eibergen en Haaksbergen. De weg was hierbij grotendeels gestremd. Een automobiliste reed achterop de achterzijde van haar voorganger. De eerste auto stopte tijdig voor een auto die voor haar reed en linksaf wilde slaan. De achteropkomende auto had dit te laat in de gaten. De brandweer van Eibergen is ter plaatse gekomen voor het reinigen van het wegdek en het veiligstellen van de betrokken auto’s. Politie Berkelland heeft de weg afgezet. Het verkeer werd over één baan geleid. Omstreeks 10.20 uur is de weg weer vrijgegeven. Volgens de politie vielen er bij het ongeval geen gewonden.
[nggallery id=4975]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven