Driemaal goud voor de Needse judoka’s

NEEDE – Op uitnodiging van judoclub Uki-Waza uit Zandpol, om mee te doen aan hun jaarlijkse Herfstjudotoernooi, hebben 9 judoka’s van jv ’t Höfke Neede hieraan gevolg gegeven en niet zonder resultaat. Met maar liefst 3 gouden, 1 zilveren en 1 bronzen medaille keerden de Needse judoka’s huiswaarts. Aan dit toernooi, dat werd gehouden in sporthal Erica te Erica werd meegedaan door 17 judoclubs uit de regio Gelderland en Overijssel en een vereniging uit het Duitse Wietmarsen met in totaal 180 judoka’s. Bij de jeugd jongens 8- 9 jaar tot 34 kg wist Niek te Kolstee beslag te leggen op de 1e plaats. In de categorie meisjes  jeugd meisjes 8 – 9 jaar tot 38 kg behaalde Rosanna Blok de 1e plaats. Ook een 1e plaats was er voor Carla Kleinwillink bij de dames senioren tot 57 kg. Bij de jongens junioren tot 14 jaar  tot 53 kg behaalde Bas te Linteloo de 2e plaats. Bryan van Brunsveld uitkomend tot 30 kg bij de jeugd jongens van 8 – 10 jaar wist hier beslag te leggen op  de 3e plaats.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven