Holland Mineraal verliest van Reseda

HAARLO – Het is het Lochemse Holland Mineraal niet gelukt om de winst van afgelopen week een voortgang te laten vinden in Sas van Gent bij Reseda/Pearle. Na een tussenstand van 1-3 verloren de driebandenspelers van captain Ronny Hazewinkel alsnog met 5-3. Jelle Pijl en Stefan Spilleman hadden Holland Mineraal aan een 1-3 voorsprong geholpen door respectievelijk een overwinning op Jens van Dam en een remise tegen Dion Bergmans. Pijl had voor zijn overwinning  28 beurten nodig dit in tegenstelling tot Spilleman die in een marathon wedstrijd van 78 beurten via de nabeurt een punt wist veilig te stellen.

In het tweede deel van de wedstrijd leed Frans van Schaik een afgetekende en regelmatige nederlaag tegen Ronny Daniels. Na 37 beurten moest de Haarlemmer de eer aan zijn tegenstander laten. Hijzelf kwam niet verder dan 29 caramboles. Op de andere tafel ging de partij tussen Francis Forton en Lars Dunch  redelijk gelijk op, maar bij de stand 48-46 maakte de Belg de partij in de 48ste beurt uit.

De Deen in Lochemse dienst wist helaas voor de gasten in de nabeurt geen carambole te maken, waardoor Hazewinkel en zijn mannen met lege handen huiswaarts moesten keren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven