Promotieteam ‘Bierfest’ is goed op dreef

NEEDE – Hoe maak je PR voor een evenement?… Je zoekt gewoon de mensen op… Dat deden de organisatoren van Das Bokepoot Bierfest tijdens de survivalrun. ”We hebben zondag een spandoek opgehangen en een leuke stunt uitgehaald bij een boom”, zegt Jan van Dijk. Onze reporter Roy Nijman ‘betrapte’ zondag de wildplakkers bij de Hofmaatvijver, hij stapte eropaf (zie video). Het Bierfest staat op zaterdag 1 november vanaf 20.00 uur op de agenda. Er is die avond onder andere een gastoptreden van ‘Die Powerhosen’ en DJ Martin. ”We verwachten dit jaar ook weer honderden mensen in de Spilbroekhal. De kaartverkoop komt al goed op gang. Dus de voortekenen zijn goed.” Kaarten zijn nog steeds te koop bij Tabakorie Rona, loonbedrijf Olminkhof, Sporthal ’t Spilbroek, café de Ruif, de Rooie Vos, en Vally’s. Meer informatie over het bierfest kunt u vinden op de facebookpagina van het evenement. ”We gaan er weer een mooi feestje van maken, we hopen dat iedereen verkleed komt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven