Vakantie: Jeugd maakt kennis met sport

BORCULO/BELTRUM – In de herfstvakantie kan er veel gesport worden in Berkelland. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze maken en natuurlijk een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 20 oktober kennismaken met de voetbal, badminton, volleybal, gymnastiek en klootschieten in en om sportaccommodatie ’t Timpke en op sportpark De Wildbaan. Op donderdag 23 okt. is Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders. Er kan kennis worden gemaakt met handbal, touwtrekken, voetbal, tennis, survival, volleybal en gymnastiek. Heb je interesse, geef je dan snel op bij de SFB. Stuur een mail naar  [email protected]  of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven