Veiling ’t Haantje berust op onwaarheid

NEEDE – Update donderdagavond 23 oktober: De executieveiling over ‘t Haantje Neede, zoals deze gisteren op Veilingdeurwaarder.nl werd gepuliceerd is een misverstand en had nooit geplaatst mogen worden. De website Veilingdeurwaarder.nl heeft, in opdracht van de Belastingdienst, de veiling daarom geannuleerd. NUB heeft het bericht van bovengenoemde veilingsite overgenomen. ”Wij willen via deze weg excuses aanbieden richting de eigenaar van het horecabedrijf i.v.m. de overlast en onrust. We nemen vaker berichten over van Veilingdeurwaarder.nl en gingen ervan uit dat het verhaal op waarheid beruste.”

Woensdagavond 22 oktober geplaatst: NEEDE – Het gaat niet goed met partycentrum’t Haantje in Neede (als je de belasting moet geloven). De instantie heeft op de website Veilingdeurwaarder.nl een executieveiling bij het horecabedrijf aan de Borculoseweg aangekondigd. De gehele inventaris en drie auto’s worden op 31 oktober ter veiling aangeboden. Op de website staan alle spullen vermeld. De bezichtiging vindt plaats om 10.30 uur. De veilig start om 11.00 uur. De executieveiling is in opdracht van de Belastingdienst kantoor Almelo.

Volgens eigenaresse Karin Kamphorst berust het hele verhaal op de site Veilingdeurwaarder.nl op een misverstand. ”Er is volgens haar een communicatiefout gemaakt. Er wordt op 31 oktober niets geveild. Alles blijft het oude… We gaan morgenvroeg actie ondernemen richting de belastingdienst en de mensen van Veilingdeurwaarder.nl.

Het moet zo snel mogelijk van de site gehaald worden.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven