Aanstaande zaterdag event ‘Pure Passie’

NEEDE  – Zaterdagavond 22 november organiseren de winkels Albert Heijn, Gall en Gall en Etos het event ‘Pure Passie’. Van 18.00 tot 21.00 uur is er aan de Borculoseweg in Neede van alles te bleven. Jolanda Temmink: ”Het is een evenement voor man en vrouw. De vrouwen kunnen zich laten verwennen bij de Etos en de mannen kunnen lekkere biertjes proeven bij Gall en Gall.” Bij de Etos komt visagist Niels Jansen op bezoek (bekend van TV). In de winkel gaan personeelsleden zelf ook demo’s verzorgen. Onder andere nagel- en gezichtsverzorging en Scub&Rub. Ook is kapster Jolinda’s Hairfashion aanwezig. Bij de Albert Heijn kunnen bezoekers genieten van lekker hapjes. ”In de Gall en Gall winkel gaan we koken met bier. Een kok laat zien wat je allemaal kunt doen met diverse bieren”, zegt Jolanda. ”Vrijdagavond gaan we de jongeren uit Neede alvast in de watten leggen. Ze zijn van 18.00 tot 21.00 uur welkom bij de Etos. Ze mogen dan zelf ervaren wat schoonheidsbehandelingen zijn en andere onderdelen die we zaterdag presenteren.” Het event Pure Passie is gratis. Tijdens de avond worden er leuke kortingen gegeven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven