Acht podiumplaatsen voor lopers ASV

EIBERGEN – Zondag was de 2e wedstrijd in een serie van 4 wedstrijden voor de Twentse Cross Competitie.  Ditmaal waren de ASV atleten goed voor 8 podiumplaatsen.  De wedstrijd ging over 10, 5, 1 en 2,5 kilometer. Kenmerkend aan deze loop is een strook van ruim 200 meter los zand wat het erg zwaar maakt. Eerste plaatsen waren er voor Wouter Doesburg, Thomas Doesburg en Joost Somsen. Wouter deed dit op op de 10 kilometer, Thomas op de 5 kilometer en Joost was de snelste bij de junioren A op de 5 kilometer. Andere ereplaatsen waren er voor Jan Bolster met een tweede plaats op de 5 kilometer bij de Heren 50+. Bij de junioren D was Conner Kluivers derde. Bij de Jongens pupillen A was Mart te Vaanhold tweede . Voor een verrassing zorgde Twan Willemsen met een derde plaats . David Dinter was bij de Jongens pupillen C  derde.

In het algemeen klassement zijn Thomas Doesburg, Joost Somsen ,Jan Bolster,David Dinter en Kenna Kluivers voorlopig eerste in hun klasse. Een tweede plek is er voorlopig voor Mart te Vaanhold en Diede Maatman.

Op een voorlopige derde plek staat Laura Jager. De derde wedstrijd is op 30 november tijdens de Bovenbergloop in Goor. 7 december is de finale tijdens de Wintercross in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven