Achtmaal goud voor Judoka’s ’t Höfke

NEEDE – De sportzaal aan de Oranjelaan te Neede stond afgelopen zondag  in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het openingstoernooi  van het jaarlijkse zogenaamde Driehoekstoernooi gehouden. Een toernooi dat uit drie afzonderlijke toernooien bestaat en in drie verschillende plaatsen en locaties wordt gehouden waarvan waarbij  de punten van elk afzonderlijk toernooi bij elkaar worden opgeteld. Bij het eerste en tweede deel ontvangen alleen de nummers 1 tot 3 een medaille, bij de finale is er een beker voor elke deelnemer in verhouding naar de behaalde totaalscore.  Aan dit toernooi werd meegedaan door bijna 140 judoka’s afkomstig uit Enschede, Deurningen, Glanerbrug,  Zandpol, Ruinen, Coevorden, Diepenheim en de organiserende  vereniging ’t Höfke Neede. Onder grote publieke belangstelling  (de zaal en de tribune zat mudjevol) werd er felle strijd geleverd op de drie judomatten door de judoka’s die verdeeld in 26 poules en in 4 tijdsblokken streden om de hoogste eer.

Dat resulteerde in een goede score voor de Needse judoka’s in acht 1e plaatsen, acht 2e plaatsen en vier 3e  plaatsen, die als volgt waren verdeeld:  1e plaats: Cheryl Hengeveld, Matthijs Voortman, Rosanne Blok, Kevin Bijkerk, Daan de With, Kuba Kwiaton, Bas te Lintelo en Yorick vos.

2e plaats: Jim Olthaar,  Lara Hofhuis, Niek te Kolstee, Mart Molenkamp, Dylan Rots, Carla Kleinwillink, Rick Timmerije en Bryan van Bruggen. 3e plaats: Justin Remmelink, Brigitte Hengeveld, Bryan Brunsveld en Nathalie wevers. Het tweede deel wordt gehouden op zondag  14 december in de sporthal De Mossendam te Goor.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven