Asieldier van de week: 40 katten!

December komt er weer aan. Dat betekent natuurlijk ook de gezellige feestdagen. Wij hebben momenteel nog meer dan 40 katten die allemaal een leuke, nieuwe baas zoeken.  Zij willen graag allemaal met de feestdagen in die fijne warme huiskamer zitten, gezellig bij het baasje, warmpjes bij de kachel en voor die ene fijne knuffel. We hebben ze nog van heel jong en wat ouder. Kittens, pubers, volwassenen en ook nog senioren die allemaal nu nog bij ons zitten, maar hopelijk voor het nieuwe jaar een nieuw thuis hebben. Zoekt u nog een leuk, fijn, gezellig huismaatje? Kom eens bij ons langs op vrijdag tussen 14.00 uur en 21.00 uur. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Andere dagen maken wij graag een afspraak met u zodat wij tijd vrij kunnen maken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij zien u heel graag, en wie weet heeft u een nieuw vriendje of vriendinnetje met de feestdagen. Meer op www.brammelo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven