Asieldier van de week: Dexter

Deze week is Dexter het asieldier van de week. Een hartstikke lieve (al gecastreerde) kater die op 25 oktober bij ons is binnengebracht omdat hij in Haaksbergen aan het rondzwerven was. Niemand heeft zich gemeld voor deze schat, ongelofelijk. Nu er 14 dagen voorbij zijn, gaan wij op zoek naar een nieuwe baas. Dexter is een hartstikke lieve kater van 4 jaar oud (geschat). Hij ziet er erg mooi uit, is heel erg aanhankelijk en vind alles goed. Wij denken dat hij wel de neiging heeft om naar buiten te willen, dus dat is goed om rekening mee te houden. Verder een lieve, sociale kater. Zoekt u nog zo’n schat van een beest zoals deze Dexter? Kom dan binnenkort een keer langs om deze kerel eens te ontmoeten! Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven