Asieldier van de week: Kitty

Kitty zit al een behoorlijke tijd bij ons, het langst van allemaal helaas. Ze is misschien niet de allermakkelijkste kat, maar ze is echt wel lief hoor. Ze is in november 2013 bij ons binnengekomen vanwege allergie van één van de gezinsleden. Ze heeft een wat eigenzinnig karakter, maar dat hoeft toch niet verkeerd te zijn? Ze is hartstikke lief en vind aandacht heel fijn, maar laat op een gegeven moment wel even merken dat ze het een keer genoeg vind. Laat haar gewoon lekker haar zelf zijn, verwacht niet teveel, dan gaat het zeker weten goed. Verder heeft ze ook veel voordelen; kan goed met andere katten, vind spelen erg leuk maar is ook juist heel rustig, ze hoeft niet per se naar buiten en ze is nog jong (2,5 jaar). Wat zou het leuk zijn als deze dame eindelijk naar dat nieuwe, fijne huis mag. Heeft u dat voor haar? Kom binnenkort een keer langs. Meer op www.brammelo.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven