Bekende gitariste start school in Borculo

BORCULO – Er is een nieuwe inspirerende samenwerking ontstaan tussen Nathasja van Rosse en piano en muziekhandel Wim Bal aan het Muraltplein in hartje Borculo. Vanaf nu kunnen gitaristen in spe uitstekende lessen volgen bij de bekende gitariste Nathasja, die sinds kort in Borculo woont. Ze ruilde haar woonplaats Rotterdam in voor Berkelland. Om kennis te maken hebben Nathasja en eigenaar van de winkel op 29 november een gitaardag georganiseerd. Om 12.00 uur kunnen startende gitaristen een gratis introductie workshop volgen en voor gevorderde spelers of mensen met een voorkeur voor individuele les biedt Nathasja daarna tot 16.00 uur gratis proeflessen aan. Wie de smaak te pakken heeft kan zich direct aanmelden om lessen bij Nathasja te gaan volgen. Nathasja van Rosse is wereldwijd bekend door haar mooie concerten, cd-opnames, de door haar opgerichte Stichting GitaarPodium Rotterdam en De Gitaaracademie. Als docente kreeg zij de prestigieuze “Docentenpluim” van de EGTA Nederland (European Guitar Teachers Association). In het mooie Borculo wil zij met liefde en passie voor het vak haar nieuwe lespraktijk gaan opzetten. Meer info op www.vanrosse.com.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven