Bewegwijzering Ruurlo is weer bij de tijd

2014-11-15-12-04-54RUURLO – Zaterdagmorgen 15 november, waren de vrijwilligers van de Belangenvereniging Bedrijvenparken Ruurlo (BVBR) al vroeg uit de veren om de verouderde bewegwijzering op de Ruurlose industrieterreinen te vernieuwen. Door de jaren heen zijn er op de dynamische Ruurlose bedrijventerreinen bedrijven bijgekomen, verhuisd of weggegaan, waardoor de oude bewegwijzering niet meer voldeed. Nieuwe borden aanschaffen is jammer, omdat de borden nog best mee kunnen. Er is toen besloten om de borden op te knappen en vermeldingen daarop toe te voegen en te vernieuwen. Hoewel men tegenwoordig door nieuwe navigatie technieken voor de deur wordt afgezet, blijft het “ouderwetse” bord een uiting van professionaliteit, aldus het bestuur van de belangenvereniging. Zien en gezien worden, dat is belangrijk voor de ondernemer en daar hoort ook een strak bedrijvenpark bij. Sinds juni vorig jaar is de Belangenvereniging in Ruurlo een feit.

Het bestuur van Belangenvereniging Bedrijvenparken Ruurlo wordt gevormd door Gerrit Dijkman, Geert Cornelissen, Richard Witteveen, Marcel Hendriks, Willem Eijgenhuijsen, Cor Borgonjen en Henk Deunk.

Het doel van de vereniging is het behartigen van de belangen van de op de Ruurlose bedrijventerreinen gevestigde bedrijven. Nog geen lid? Meld u aan via [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven