Dief gepakt na tonen van camerabeelden

BELTRUM – De politie heeft op woensdag 12 november in Roosendaal een 53-jarige man uit die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstallen van meerdere pakken babyvoeding bij supermarkten in Beltrum en Eibergen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De politie onderzocht twee aangiften van diefstal van babyvoeding. Op woensdag 8 oktober was bij twee supermarkten in Beltrum en Eibergen babyvoeding gestolen. De verdachte bleek enkele pakken af te rekenen, maar bij controle in de schappen bleken er meerdere te zijn gestolen. De winkeliers stelden camerabeelden ter beschikking en aan de hand daarvan werd de identiteit van de verdachte bekend.

De politie in Roosendaal heeft de verdachte aangehouden en naar Doetinchem gebracht. Hier werd hij verhoord en met een dagvaarding is hij later op vrije voeten gesteld.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven