HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindelijk moest het team van captain Michel van Silfhout een 6-2 nederlaag incasseren. De enige overwinning kwam op zijn naam door een 43-50 overwinning in 62 beurten op Herman van Daalen. “De gehele partij ging gelijk op en we hadden allebei moeite met de tafel en dus was het zoeken en verdedigen”aldus de captain na afloop. Op de andere tafel leed Dave van Geel een 50-27 nederlaag tegen Jeffrey Jorissen, terwijl hij halverwege slechts op een 30-25 achterstand stond.

In de laatste twee partijen gingen zowel Anno de Kleine als Markus Galla tegen respectievelijk Glenn Hofman en Jean van Erp uitstekend van start. De Kleine leidde na tien beurten met 8-26, maar kwam daarna niet meer in zijn spel en moest na 39 beurten genoegen nemen met een 50-48 nederlaag.

Galla stond in het begin goed te spelen, nam een 1-10 voorsprong maar toen Van Erp series produceerde van negen, acht en zes caramboles was het Van Erp die het initiatief nam en na 37 beurten finishte. Galla kwam niet verder dan 42 caramboles. “Een puntje was mogelijk geweest, maar helaas liep het net even anders”, aldus Van Silfhout.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven