HCR Prinsen trekt aan het kortste eind

HAARLO – Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In eigen huis verloor het team  van Michel van Silfhout met 20-6 van het bezoekende De Distel Biljarts uit Roosendaal. Na de eerste twee partijen stond het weliswaar nog 2-2, maar in het tweede was het toch het team van John Tijssens die aan het langste eind trok.

Raymund Swertz won in een eenzijdige partij in 32 beurten met 50-5 van Hans van der Wurf, maar op de andere tafel kon captain Van Silfhout een voorsprong van 26-8 en 36-20 tegen Tijssens niet vasthouden en moest uiteindelijk met 45-50 na 44  beurten capituleren voor zijn tegenstander. In het tweede deel kwam Markus Galla tegen Gerwin Valentijn al snel op een grote achterstand en kon deze niet meer overbruggen. Na 28 beurten finishte de St. Willebrorder. De man uit Gelsenkirchen kwam niet verder dan 31 caramboles.

Op de andere tafel ging de strijd tussen de beide kopmannen Anno de Kleine en Sjef Philipoom gelijk op, maar toen de Belg tegen het eind een serie plaatste van acht caramboles was het met de weerstand van de Helmonder gebeurd en trok hij na 43 beurten met 44-50 aan het langste eind.

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven