In november nog kermis bij café de Klok?

EIBERGEN – Volgende week zaterdag 29 november staat editie twee van de Winterkermis bij de Klok op stapel. De winterkermis is geboren uit het idee dat het leuk zou zijn om een soort reünie te houden van de kermismaandag op de laatste zaterdagavond van november. Het is de bedoeling om ieder jaar vier andere – min of meer bekende – personen te betrekken bij de organisatie en om deze vier personen die avond ook achter de tap te laten werken.

Op deze wijze komen er ieder jaar nieuwe en frisse ideeën op tafel. Natuurlijk wordt de sfeer bepaald met elementen uit de kermis, maar ook uit het winterseizoen. Waren het vorig jaar de gebroeders Penterman (Ronald, Franc, Dennis) en Jos Koenders die de winterkermis succesvol hebben opgestart: dit jaar zijn het Frank Verdaasdonk, Emile Weeber, Dinand Huurneman en Johan Lindner die het stokje van hun overnemen.

Zij komen o.a. met het idee van de “Winterkermis Bedrijvenborrel”, waarvoor alle bedrijven uit Eibergen en directe omgeving een uitnodiging hebben gehad. De bedrijvenborrel start om 20.30 uur. Natuurlijk zijn andere bezoekers dan ook al van harte welkom. Dj Robin Spanjaard uit Eibergen draait vanaf 22.00 uur tot in de late uurtjes.

Als vermaak is er o.a. een rodeostier en een “achtbaan”. En er is méér. De entree is gratis. Voor meer info kunt u contact opnemen met de Klok.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven