Koor uit Borculo viert 45-jarig bestaan

BORCULO – Dit jaar viert het Algemeen Gemengd Koor Borculo haar 45-jarig jubileum. ”Wij willen dit graag met u samen vieren door een mooi concert ten gehore te brengen. Op 23 november zal om 15.00 uur in de Joriskerk in Borculo een impressie gegeven worden van het repertoire van het AGK. Wij streven als koor naar een gezond evenwicht tussen klassiek en modern repertoire en dat willen we dan ook graag laten horen”, aldus voorzitster Renske Mooibroek.

”We hebben een gevarieerd feestelijk programma samengesteld met muziek van Mozart, Antonio Vivaldi, Händel, Urmas Sisask, aangevuld door werken van moderne componisten , zoals John Hughes, Joseph Martin, Karl Jenkins en Andrew Lloyd Webber.”
Aan dit concert wordt medewerking verleend door een strijkers-ensemble o.l.v. Jan Dam, Frank Sterenborg op de piano en Gerlien Hilhorst op fluit.

De algehele muzikale leiding is in handen van Ina Sprick-de Wilde, al vele jaren de bezielende dirigente van het AGK. Kaarten kosten 13 euro ( inclusief een drankje na het concert) en zijn verkrijgbaar via de leden van het AGK, via [email protected] , bij “Tabak en Wijn en Zo”, Veemarkt 4 in Borculo of op 23 november vanaf 14.30 uur in de Joriskerk, Muraltplein 51, Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven