Marco van Maanen nieuwe prins Neede

NEEDE – Marco van Maanen is zaterdagavond 8 november – bij partycentrum ’t Haantje in Neede – benoemd tot nieuwe prins van NCG de Vlearmuze. Hij nam het stokje over van Skrollan Zwierink. Marco gaat dit jaar regeren met zijn adjudant Marco Lammersen. Bij de jeugd ging de ‘leiderstitel’ naar Rutger Bos (prins) en Sophie van Maanen (prinses). De zaal was tijdens de opkomstavond bommetje vol. ”Dit is altijd het hoogtepunt van het jaar”, zegt voorzitter Gerd Jansen. De leiders kwamen tevoorschijn tijdens Neede Got Talent. Bekende carnavalisten uit het dorp lieten tijdens dit spektakel hun talenten zien aan het publiek. Zondagmiddag is er vanaf 13.30 uur een receptie bij het Haantje. Verenigingen uit de regio maken dan kennis met de nieuwe hoogheden uit Neede. Die middag worden er ook onderscheidingen uitgereikt aan mensen die wat betekenen voor de vereniging en de hoogheden. Het programma wordt aangevuld met dans van de vier gardes en een optreden van Marieke Dollenkamp.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven