Mega ‘Bootcamp’ voor het goede doel!

EIBERGEN – Zondagmiddag 30 november organiseert Marieka Bomers van Alivio een speciale Mega Bootcamp workout voor het goede doel. Ze willen dit jaar zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting spieren voor spieren dat zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Alle kinderen zouden onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Aan de mega Bootcamp van zondag 30 november kan iedereen deelnemen! Voor de beginnend sporter is er een beginnersgroep en voor de ervaren sporters een gevorderde groep. De Bootcamp workout wordt van 13:30 – 15:30 uur gehouden met start vanaf de Pickerhal, verzamelen om 13:00 uur. Meedoen kost 15,- euro per persoon dit is inclusief een gratis T-shirt en na afloop een stamppotbuffet incl. consumptie.

Inschrijven kan via: [email protected] of bel voor meer informatie met Marieka Bomers Tel. 06-22643222.

Sportief bezig zijn en daarbij een goed doel steunen? Doe dan zondag 30 november mee met de Mega Bootcamp Workout! Wacht niet te lang met inschrijven, vol is vol!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven