RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november

RUURLO – Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er gekozen voor twee “podia” waardoor de Ruurlose Gymnastiekvereniging een spetterend Gala  hoopt te presenteren zonder teveel ombouwtijden. Samen met de leiding, is de activiteiten commissie al maanden bezig met de voorbereidingen. Deelnemende leden repeteren al wekenlang  om een variërende show vol spanning, sensatie, vertedering en acrobatiek neer te zetten. Net al voorgaande jaren wordt de sporthal omgebouwd tot een gezellige arena waar op zaterdagmiddag de jongste RGV leden hun kunsten vertonen. Het thema is “4 jaargetijden”.

Om in de juiste sfeer van het jaargetijde te komen wordt geluid en licht telkens aangepast. s’Avonds zijn de oudere leden aanzet voor hun disciplines te presenteren. Speciaal voor het gala is een speciale wedstrijdvloer beschikbaar gesteld door Fa Bosan. Hierop kunnen de turners en turnsters en acro groepen zich helemaal uitleven.

De middagvoorstelling  van het RGV Gala begint om 13.30 uur en aan de avondvoorstelling wordt om 19.30 uur begonnen. De zaal is telkens een half uur eerder open waarbij de kaarten vooraf aan de kassa gekocht kunnen worden.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven