Soepactie voor een nieuwe parkeerplaats

HAARLO – Vanaf  woensdag 19 november tot zaterdag 22 november zullen de leden van Sportclub Haarlo in de gemeente Berkelland langs de deur komen met heerlijke goed gevulde  Erwtensoep en Goulashsoep. Na bijna 30 jaar oliebollen te hebben verkocht, zijn we bijna al weer toe aan de 3e soepactie. De echte bakker en slager Boenders en Sportclub Haarlo staan garant voor een soep van hoge kwaliteit met verse ingrediënten. De Soep wordt deze week vers gemaakt en ingevroren.

Voorzitter Dick Teunissen: ”Mocht u zeker willen zijn van één of meerdere bakken erwtensoep of goulashsoep stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij zullen dan uiterlijk zaterdag de soep bezorgen.De Soep kost € 5,- per bak, en de opbrengst zal ten goede komen van de nieuw te maken parkeerplaatsen.”

Woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagmorgen kunt u dus de leden van Sportclub Haarlo verwachten aan de deur met die heerlijke  Erwtensoep en Goulashsoep van Keurslagerij Boenders.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven