Zeven podiumplaatsen voor ASV atleten

EIBERGEN – Tijdens de Pingelloop in Haaksbergen hebben ASV atleten 7 podiumplaatsen gehaald. De Pingelloop is de eerste wedstrijd voor de Twentse Cross Competitie. Onder mooie omstandigheden waren er wedstrijden over 11.2 km, 5.6 km en voor de jeugd 2,8 km,1,6 km of 0,7 km. Op de 11.2 km heeft Wouter Doesburg de eerste plaats behaald in een tijd van 40.00. Bij de Dames 35+ was er een mooie derde plaats voor Barbara Tempert. Op de 5.6 km was er een derde plaats voor Thomas Doesburg. Mart te Vaanhold is tweede geworden bij de jongens pupillen A. Een eerste plek was er voor David Dinter bij de jongens pupillen C. Bij de meisjes pupillen C is Diede Maatman eerste geworden vlak voor Kenna Kluivers die tweede was.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven