Asieldier van de week: Gerjo

Gerjo is een hartstikke leuke, jonge kater van mei 2014 (geschat). Hij is samen met 6 zusjes en broertjes gevonden aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen en bij ons binnengebracht. Er zijn er al drie geplaatst, alleen Gerjo en een broer en zus van Gerjo zijn er nog.  Gerjo is een hele speelse puber. Erg aanwezig en soms wat druk, maar wat wil je met deze leeftijd. Een geweldig leuk beestje die ook heel aanhankelijk is. Hij kent het buitenleven nog niet, dus alleen binnen is geen probleem. Hij is heel sociaal en een andere kat is ook absoluut geen probleem. Hoe leuk zou het zijn als hij eventueel samen met zijn broer en/of zus naar een fijne nieuwe plek kan gaan?  Zoekt u nog zo’n geweldig mooi katertje zoals Gerjo? Kom dan binnenkort een keer langs om deze prachtkater te ontmoeten. Meer op www.brammelo.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven