ASV Eibergen scoort met 4 eerste plaatsen

tn_bovenbergloop2014-001EIBERGEN – Met 4 eerste plaatsen heeft ASV Eibergen flink uitgehaald tijdens de Bovenbergloop van AV Goor. Dit was de derde cross voor de Twentse Cross Competitie. Op de 10 kilometer was het Wouter Doesburg die won. Bij de Mannen 40+ was er een eerste plek voor Ronnie Leusink op de 5 kilometer. Op dezelfde afstand was Joost Somsen eerste bij de Junioren A. Kenna Kluivers kwam als eerste bij de meisjes pupiilen C over de finish. Tweede plekken waren er voor Thomas Doesburg, Mart te Vaanhold en David Dinter.  Een derde plek was er voor Jan Bolster en Romy Snijders. Aankomende zondag is de finale van de crosscompetitie. Dit is op de Bijenkamp in Eibergen. Om 11.00 start dan de 12 kilometer, de 6 kilometer om 12.00. Vanaf 12.30 is het de beurt aan de jeugd om op verschillende afstanden zich te gaan meten met leeftijdsgenoten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven