Crescendo houdt voor 5e keer kerstmarkt

REKKEN – Muziek vereniging Crescendo uit Rekken organiseert zondag 14 december alweer voor het 5e jaar op rij haar kerstmarkt, begon het in de begin jaren met verkoop van onder andere kerstbomen en aanverwante artikelen nu is het in die 5 jaar uitgegroeid tot een heuse eigentijdse kerstmarkt. Bezoekers van groot tot klein kunnen kennis maken met uiteenlopende activiteiten, een gemuleerd aantal standhouders laten U in hun kerstkraampjes kennis maken met o.a. ambachtelijke producten, kerst-gadget, fotografie, kleding, cadeauartikelen tot uiterlijke verzorging aan toe dit afgewisseld met kraampjes lekkernij o.a. zijn er knieperkes gemaakt volgens oud traditioneel recept.

En zeker niet te vergeten is er een ruimte ingericht voor o.a. bloemen/kerststukken en graftaken. Hoogte punt van de middag zal de trekking van de verloting zijn, leden hebben afgelopen weken de loten aan de man gebracht en natuurlijk mag live muziek niet ontbreken maar dan wel uit heel onverwachte hoek daarnaast mag de koek en zopie natuurlijk niet ontbreken.

Kortom het is meer dan de moeite waard om een kijkje te nemen, dit alles is van 11.00 tot 16.00 in en rondom het muziekgebouw aan de Rekkensebinnenweg. U bent van harte welkom op deze sfeer volle en gezellige Kerstmarkt.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven